Friis Optik har et stort udvalg i briller

VORES UDVALG AF BRILLESTEL ER STORT. Vi har rigtig mange danske designs, suppleret med de bedste leverandører fra hele verden, eksempelvis herrebriller og damebriller fra Entourage of 7, Lindberg, Prodesign Denmark, Bellinger, Inface, Ørgreen, Wiley X, Götti, Munic Eyewear, Fleye, etc. fås hos Friis Optik. Vi har også specialprodukter som farvede kontaktlinser, svømmebriller med styrke, dykkermasker med styrke, sportsbriller, gamerbriller, etc, etc,.

Friis Optik er med på alle de store messer og disponerer altid ud fra, at vi vil være først med det nye. Derfor findes der altid et spændende sortiment i vores butikker, som matcher lige netop dit behov.

Vi fører kontaktlinser af enhver slags

Og vi har naturligvis også kontaktlinser med læsefelt. Vi hjælper dig til at finde den helt rigtige løsning til dig. Læs mere om de forskellige linsetyper her.

De fleste af vores kunder vælger at få et linseabonnement, så er der styr på det. Men du kan også købe kontaktlinser kontant ved bare at komme ind i butikken.

Når vi giver dig en synsprøve/synstest

Taler vi om, hvordan du bruger dine øjne. Bliver du træt i øjnene af at læse? Kræver dit job en skærmbrille? Anstrenger du øjnene når du kører bil? Dyrker du en sport, hvor brug af en sportsbrille ville være optimal?

Løsningerne er mange.

Derfor er et bredt sortiment kombineret med god rådgivning om behov og personlig stil afgørende for dig og dit valg af stel, glas, kontaktlinser og solbriller.

Kig ind – så finder vi også en optimal løsning til dig.

Vi tilbyder en højteknologisk DNEye-test, en synstest, som giver dig de hidtil mest præcist opmålte og individuelle brilleglas. Dette betyder, at du får et bedre syn med skarpere kontraster, mere naturlige synsindtryk, større synsfelter og et bedre nattesyn.

Damebriller

Din nye damebrille skal matche din type, dine farver og din personlighed, kort sagt din stil. Vores dygtige optikere følger nøje de seneste trends og de nyeste kollektioner gennem tæt kontakt med brilleproducenterne. Vi kan vejlede dig i, hvilke briller og hvilken størrelse der passer perfekt til dit ansigt, og vi sørger selvfølgelig også for at brillerne matcher dit synsbehov optimalt. En gratis forsikring følger også med i købet (Basisforsikring).

Og vi har god tid, så du kan være sikker på at få den rigtige brille.

Herrebriller

En herrebrille er i dag et designobjekt på linje med et flot ur eller en mobiltelefon. Så udover at være funktionel og kvalitetsmæssig i orden, skal den også matche og kompletere dit udseende.

Vores optikere tager altid udgangspunkt i dig, når dit brillebehov skal afdækkes. Efter at have analyseret din brillestyrke gennem en synstest, evt. med en avanceret DNEye-test, matcher vi også dine designmæssige ønsker og guider dig til den helt rigtige brille. En gratis forsikring følger med i købet (Basisforsikring).

Vi tager os tid, indtil du er tilfreds med din herrebrille.

Børnebriller

Her i Friis Optik tager vi godt imod børnene. Fra de absolut mindste til familiens teenager. Vi tager os god tid, da vi er bevidste om at god vejledning ved valg af børnebriller kræver meget tålmodighed.

Vores gode service gælder naturligvis også børnene, inkl. gratis rensning og justering af brillerne. Børnebriller skal sidde godt, være seje og være holdbare. Og du får en gratis forsikring med i købet (Basisforsikring).

Vi har et stort udvalg i børnebriller i alle prisklasser, så der er noget for enhver.

Solbriller

Et par gode solbriller skal understøtte din personlighed og ansigtsform. Facon og farver udrykker hvem du er, men glastypen er også vigtig: Hvordan og hvor skal du bruge brillerne? Og hvad er dit synsbehov? Solbriller er ikke bare solbriller.

Din personlige optiker her hos os giver dig kompetent rådgivning, og finder i fælleskab med dig frem til de briller, der bedst repræsenterer hvem du er. Vi monterer gerne styrkeglas og visse mærkevarer fås med originale styrkeglas.

Læs mere om solbriller fra Friis Optik her.

Læsebriller

Er bogstaverne begyndt at danse rundt for øjnene af dig og bliver du træt i øjnene af at læse? Så er en læsebrille måske løsningen for dig. Læsebriller laves typisk med enkeltstyrke, som er specifikt til læsebrug. Men det kan også være at du læser på flere afstande f.eks. både på computerskærme og f.eks. i en bog og her vil en flerstyrkeløsning være optimal, se afsnittet om skærmbriller.

Sportsbriller

Dyrker du en sport, som kræver noget ekstra af din brille? Så kan vi hjælpe dig. Vi kan speciallave en brille til dig, som passer perfekt til lige netop din styrke, din sportsgren og dit behov. Vi kan lave den ekstra hårdfør, så den ikke knækker, vi kan give glassene ekstra hærdning, så de ikke bliver ridsede og vi kan lægge en farve på, så du ikke bliver blændet af solen. Læs eksempelvis her hvad MBTO-kører Camilla Søgaard siger om Oakley sports- og solbriller.

Skærmbriller

De typiske symptomer på, at du har brug for en skærmbrille er tørre og trætte øjne, hovedpine og besvær med at stille skarpt på computerskærmen.

En enkeltstyrke-skærmbrille er lavet ligesom en læsebrille, men tilpasset en arbejdsafstand svarende til skærmarbejde.

En flerstyrke-skærmbrille er en mere fleksibel løsning da glassene er designet til anvendelse på flere forskellige læseafstande, f. eks. skærm, skrivebord og bog.

Vi finder sammen med dig ud af, hvilken løsning der passer bedst til dig.

Kørebriller

En kørebrille er en brille, som er optimeret til bilkørsel. Specielt hvis du føler at du har fået et dårligt nattesyn, er dette en god ide. Du kan f.eks. få lagt en farve i glassene, som optimerer dit syn i tåge og dis. Hvis du er begyndt at se uskarpt på vejskiltene, er det på tide at få en kørebrille. Vi finder den helt rigtige løsning til dig, så du kan køre sikkert på vejene igen.