Logo fra Fleye briller

Fleye har produceret fjerlette og moderigtige herrebriller, damebriller og børnebriller i deres autentisk danske design siden 2002. Hvert brilledesign er født på Fleyes bopæl; en arkitekttegnet herregård i det idylliske landskab uden for København.

Fleye er en forkortelse af Fine Looking Eye.

Herrebriller fra FleyeBrillestellene er lavet af allergivenlige og fjerlette materialer som acetat, beta-titanium, kulfiber og bøffelhorn. Stellenes lethed er afgørende for at brillerne bliver så behageligt at have på som muligt.

Annette Esto, Chefdesigner hos Fleye udtaler at: “at være brillebærer handler ikke kun om at forbedre synet. Det handler om at kommunikere, hvem du er.”

Fleye vandt i 2013 den internationale Red Dot designpris med hædrende omtale for designet med justerbare næsepuder på en beta-titanium bøjle, der yndefuldt bevæger sig gennem næsebroen. Dette gør individuel tilpasning mulig og giver en perfekt pasform til alle.
Farvematchende sol-clip-ons er et andet kendetegn for Fleye. De matcher formen og farven på ​​det enkelte brillestel fuldstændigt og forvandler glassene til elegante solbriller på et kort øjeblik.

Vision

Fleye søger kontinuuerligt efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i designet af brillestellene, kombineret med innovative detaljer og unikke farvesammensætninger. Samtidig bliver der lagt vægt på nysgerrighed, entusiasme og ikke mindst humør i markedsføringen af ​​Fleyes briller. Respekt, tillid og tolerance over for både kunder og medarbejdere kendetergner også Fleye.

Briller til kvinder fra FleyeInspiration

Dansk natur og historisk arkitektur har været inspirationskilde til Fleyes brug af skandinavisk mytologi ved navngivning af brillerne. Inspiration findes også i modetrends og fremmede kulturer, hvor indtrykken er støbt ind i innovativt brilledesign med farver og personlighed og kombineret med skandinavisk enkelhed og harmoni.

Design


Ved at bruge de allergivenlige og holdbare to materialer acetat og beta-titanium, opnår Fleyes briller en eksklusiv lethed, holdbarhed og fleksibilitet. Fleyes karakteristiske spil med disse to materialer resulterer i design med kontraster, men som stadig er harmonisk og komplet – især Fleyes kombination af overraskende detaljer ved brillestængerne sammen med den klassiske brillefront. Sådan understreger et udtryksfuldt og passende brillestel den enkelte brugers personlighed.

Kom ned i en af vores butikker og se vores udvalg i Fleye damebriller, herrebriller eller børnebriller, eller bestil tid til en synstest hos Friis Optik.