Enkelthed og elegance er essense i Kilsgaards briller. Denne danske “less is more”- mentalitet ligger i blodet, men bare ikke når det handler om lidenskaben.

Kilsgaard Montello herrebriller
Kilsgaard Montello herrebriller fra Friis Optik

Lidenskab er alt, og når der designes briller, er fokus på flot visualitet for de mennesker, vi elsker. Tendenser og dogmer følges ikke for at fremstå “hipt” eller “moderigtigt”, men den gode stil følges altid, og den går aldrig af mode.

Kilsgaard prøver at skabe evergreens: Klassisk, men moderne og urbant brilledesign. Designet skal holde i årtier, sådan at man aldrig bliver træt af at se på skønheden eller på detaljerne.

Så troskaben holdes på formgivningen, nye materialer bliver udviklet, og de bedste designs bliver videreudviklet til solbriller også.

Kilsgaard Conrad damebriller
Kilsgaard Conrad briller til kvinder fra Friis Optik

Kilsgaards tror på at være blandt de bedste blandt briller: Man mærker stoltheden af stilen, af de fine detaljer og den subtile farve. Der form- og farvegives på ét grundlag: Fordi det ser godt ud og fordi Kilsgaard elsker det. Sådan et lidenskaben.

Der stræbes efter at respektere de nordiske rødder, samtidig med at øjnene er rettet til fremtiden. 

Kom ned i en af vores optiker-butikker og se vores udvalg i Kilsgaard-briller, eller bestil tid til en synstest hos Friis Optik.