Ørgreen logo

Ørgreen er premium designerbriller i high-end-materialer og kendt for signaturstilen og innovative farvekombinationer. Firmaet er grundlagt i 1997 i København, og målet er at designe stærke og tidløse brillestel for kvalitetsbevidste individualister over hele verden.

Høj standard

Solbriller fra Ørgreen Ørgreen-brandets basis er vores kompromisløse briller og solbriller, produceret i titanium og beta-titan: Ædle metaller i en fantastisk kvalitet, der er designet til at holde. Vores kollektioner er designet og udviklet i Danmark og lavet i hånden i Japan. Et land der om nogen, er kendt og respekteret for høje standarder og uantastbar kvalitet.

Hvert brillestel vi sælger, er individuelt udformet gennem mere end 100 forskellige processer og kan tage op til seks måneder at perfektionere. Det er en tid vi gerne tager os, for at opnå vores kompromisløse høje kvalitet.

Vores farver er udviklet hjemme hos os selv, og dygtigt produceret på nogle af verdens førende farvelaboratorier i Japan. Med en farveproces der består af mere end 15 individuelle trin. De mange forskellige nuancer – der er faktisk mere end 400 – er udsøgt komponeret i en vid vifte af modsætninger. De spænder fra stærke til skrøbelige, intens til roligt, råt til raffineret, sødt til alvorligt og dristigt til underspillet.

Dansk design

Ørgreen er dansk design når det er bedst. De værdier og normer, der i halvtredserne og tresserne af internationalt blev defineret af anerkendte designere som Arne Jacobsen og Louis Poulsen – innovation, kvalitet, minimalisme og rene linjer – findes i alle vores stel. Men med et Ørgreen-twist, der består af unikke og subtile detaljer, inspireret af Street Culture, ekstremsport og klassiske biler.
Solbriller til damer fra Ørgreen

Ørgreens æstetiske stil er legende, dynamisk og til tider provokerende. Men aldrig arrogant. Det handler om at tage udgangspunkt i traditioner, turde udfordre dem, og sætte en ny dagsorden. Snarere end at bygge på flygtige trends. Vores unikke stil og linjer er genkendelige og vil altid være konsekvente i vores design. Tidløst og sæsonløs, men aldrig uden historie.

Med forhandlere i mere end 40 lande over hele verden, holder Ørgreen sig stadig tæt på byen, hvor det hele startede for 17 år siden: Virksomhedens hovedkvarter er således beliggende i en historisk bygning i hjertet af København.

Kom ned i en af vores butikker og se vores udvalg, eller bestil tid til en synstest hos Friis Optik.