Så skarpt har synet aldrig været før! Friis Optik fylder dine brilleglas med ny højteknologi!

Vi har i lang tid kendt til Full-HD-kvalitet, men kun fra biografen eller fra tv’et i stuen. Takket være den nye DNEye teknologi fra Rodenstock er det nu muligt at tage den ultimative syns-oplevelse med sig overalt.

Friis Optik tilbyder nu, i alle vores 5 optikerbutikker, de hidtil mest præcist opmålte og individuelle brilleglas, der betyder, at man får et bedre syn med skarpere kontraster, mere naturlige synsindtryk, større synsfelter og et bedre nattesyn.

Læs Horsens Postens artikel om Friis Optiks brug af DNEye-testen.DNEye-test hos Friis Optik

Der er en grund til, hvorfor vi ikke kun skal interessere os for brillestellet, men også for hvilke glas der kommer i vores briller.

For når du køber en ny brille, vil du ikke blot se godt ud, du vil også se godt. Derfor er det vigtigt, at du får nogle brilleglas der passer nøjagtigt til dine individuelle synsbehov. Og det er præcis det, der kan fremstilles til dig med hjælp fra den nye DNEye teknologi.

Det er nu ikke fordi, det hidtil ikke har været muligt at købe gode brilleglas.

Brilleglasteknologien har i lang tid været på et højt niveau. Men takket være DNEye teknologien kan der i dag fremstilles og udmåles bedre brilleglas end nogensinde før. At kalde det en revolution, der er til at få øje på, er ikke en overdrivelse.

En slags Full-HD oplevelse for øjnene.

Det er det absolut. Men det er langt fra det eneste. Med de nye glas har man et mere naturligt synsindtryk, et skarpere syn og et større synsfelt til rådighed. Det har den behagelige sidegevinst, at man skal bevæge hovedet mindre, når man læser. Vi opfatter også kontrasterne bedre, hvilket for eksempel giver ekstra sikkerhed ved kørsel om natten. Og endelig bliver øjnene ikke så hurtigt trætte og det betyder meget for vores velbefindende.

Det specielle ved denne nye teknologi.

Teknologien er allerede kendt. Det nye er måden, man anvender den på. Vi har lavet et digitalt fingeraftryk af øjet i et par år. Det specielle er, at denne måling nu flettes sammen med den allernyeste teknologi. Med den kombination opnår vi resultater, der hidtil ikke har været mulige. DNEye brilleglas er så at sige et totalt skræddersyet jakkesæt til øjnene.

Drømmen om det perfekte syn er gået i opfyldelse.

Der måske at gå for langt, men med DNEye teknologien får hver enkelt udnyttet sit syns-potentiale 100%. Desværre er dette potentiale ikke lige stort hos alle mennesker. Tilsvarende er effekten hos alle heller ikke lige stor. Hos langt de fleste af os vil teknologien give en ganske mærkbar og synlig forbedring.

Find ud af, hvor meget du kan få ud af de nye glas.

Hvis man skal finde ud af, hvor meget det vil gavne ens syn, skal øjnene scannes. I princippet er DNEye glas interessante for alle dem, der stiller de højeste krav til deres syn, f.eks. dem, der dagen lang arbejder foran en computer eller dem, som bruger mange timer i bilen. Man vil kunne få gavn af de nye glas, uanset om man bruger enkeltstyrkeglas eller flerstyrkeglas eller om man kun bruger briller på jobbet. Forbedringen er dog særlig mærkbar, hvis man bruger flerstyrke-glas.

Ikke alle optikere tilbyder denne teknologi.

Friis Optik er faktisk én af de første optikere i Danmark, der er blevet certificeret optiker i DNEye synstesten. Og vi er naturligvis meget stolte af, at kunne tilbyde vores kunder denne fantastiske og innovative teknologi.

Hvis du gerne vil have disse nye glas.

Så ring til os på 75 66 66 10 eller kom ind til os i butikken i Hospitalsgade i Horsens, i Søndergade i Horsens , i Brædstrup, i Hedensted, eller i Juelsminde, for at bestille en tid. Eller lav en tidsbestilling til synstest her. Vores specialistteam rådgiver dig gerne. Og hos os er rådgivning naturligvis gratis.