Gamerbriller fra Friis Optik
Gamerbriller kan købes online her på siden.

Gamerbriller: 100% health og shield på dine øjne!

Prego-briller fås hos Friis Optik

Vi har nu også fået deciderede gamerbriller/gamingbriller fra danske PREGO i vores butik på Hospitalsgade i Horsens. Det giver en mere behagelig og optimeret spiloplevelse. De er uden styrke og koster kun 498,- pr. stk.

Køb dem her på vores webshop, med gratis fragt.

Se handelsbetingelser her>>

Det er ikke for sjov

Gaming, computerspil, e-sport (kært barn har mange navne) bliver mere og mere populært – især blandt tween- og teenagedrenge. Men de mange timer foran computerskærmen er ikke sjove for øjnene. En stor del af de mange børn og unge (og også voksne for den sags skyld), der gamer meget, vil muligvis før eller senere opleve det såkaldte Computer Vision Syndrome, som også kaldes digital overanstrengelse af øjnene.

Gamerbriller fra Friis Optik
Bruger dit barn meget tid foran skærmen?

Teorien er at overanstrengelsen opstår, hvis øjnene bliver udsat for det blåviolette lys fra digitale enheders monitorer. Tegnene på evt. digital overanstrengelse viser sig ved røde og tørre, sviende øjne, og træthed og ondt i hovedet. Det kan også føre til en forstyrret døgnrytme. Det blå lys er også i almindeligt sollys, og udsætter man sig selv for det efter mørkets frembrud, tror kroppen at det stadig er lyst. Dette kan føre til problemer med at falde i søvn. Specielt hvis man bruger skærmen meget lige før sengetid.

Heller være på den sikre side..

Disse symptomer skal tages ret alvorligt. Ud over at være generende i for barnet i hverdagen kan det indebære en risiko for alvorlige følger på længere sigt. Man mistænker blåviolet lys fra skærmen for at forhøje risikoen visse øjensygdomme. Når dit barn eller teenager sidder foran computer i mange timer, udsættes øjnene muligvis for en højere risiko. Og ja, det samme gælder os voksne.

Beskyt din gamer med briller

Men der er heldigvis blevet udviklet en bestemt type briller til både børn, teenagere og voksne, der bruger lang tid foran pc-skærmen. Man kan nutildags få deciderede gamerbriller med en speciel ny glasteknologi, som ”frasorterer” det muligvis skadelige blå lys fra og dermed beskytter øjnene. Man kan få dem både med og uden styrke, så dit barn behøver ikke at bruge briller normalt for at bruge det beskyttende glas. Og samtidig hjælpes til en bedre nattesøvn.