Gamerbriller fra Friis Optik
Gamerbriller kan købes online her på siden.

Gamerbriller: 100% health og shield på dine øjne!

 

Prego-briller fås hos Friis Optik

Vi har nu også fået deciderede gamerbriller/gamingbriller fra danske PREGO i vores butik på Hospitalsgade i Horsens. Det giver en mere behagelig og optimeret spiloplevelse, og reducerer samtidig risikoen for øjensygdomme senere i livet. De er uden styrke og koster kun 498,- pr. stk.

Køb dem her på vores webshop, med gratis fragt.

Se handelsbetingelser her>>

Det er ikke for sjov

Gaming, computerspil, e-sport (kært barn har mange navne) bliver mere og mere populært – især blandt tween- og teenagedrenge. Men de mange timer foran computerskærmen er ikke sjove for øjnene. En stor del af de mange børn og unge (og også voksne for den sags skyld), der gamer meget, vil før eller senere opleve det såkaldte Computer Vision Syndrome, som også kaldes digital overanstrengelse af øjnene.

Gamerbriller fra Friis Optik
Bruger dit barn meget tid foran skærmen?

Overanstrengelsen opstår, hvis øjnene bliver udsat for det skadelige blåviolette lys fra digitale enheders monitorer. Tegnene på digital overanstrengelse viser sig ved røde og tørre, sviende øjne, og træthed og ondt i hovedet.

Børn får gamle øjne

Disse symptomer skal tages ret alvorligt. Ud over at være generende i for barnet i hverdagen forhøjer det risikoen for alvorlige følger på længere sigt. Blåviolet lys fra skærmen forhøjer risikoen for øjenforkalkning (for tidlig aldring af øjne). Når  dit barn eller teenager sidder foran computer i mange timer, udsættes øjnene for em højere risiko. Og ja, det samme gælder os voksne.

Beskyt din gamer med briller

Men der er heldigvis blevet udviklet en bestemt type briller til både børn, teenagere og voksne, der bruger lang tid foran pc-skærmen. Man kan nutildags få deciderede gamerbriller med en speciel ny glasteknologi, som ”frasorterer” det skadelige blå lys fra og dermed beskytter øjnene. Man kan få dem både med og uden styrke, så dit barn behøver ikke at bruge briller normalt for at bruge det beskyttende glas. Skærmens blå lys kan også for normaltseende på sigt være skadeligt. Og derfor anbefaler vi altid skærmbriller til børn, teenager og voksne der gamer meget.