Vi søger en engageret optiker til Friis Optik i Horsens.

Elsker du kvalitet, og er du først tilfreds, når kunden er det? Er du udadvendt, positiv og møder alle med et smil? Så er det dig, vi søger til en stilling på del- eller heltid i vores optikerbutik i Horsens. Læs mere her.

Vi søger en butiksassistent til Friis Optik.

Elsker du smykker, ure og briller? Er du udadvendt, positiv og møder alle med et smil? Så er det dig, vi søger til en stilling på del- eller heltid i vores optikerbutikker i Horsens og omegn. Læs mere her.

Er det dig vi mangler?

Send din ansøgning snarest muligt til jan@friisoptik.dk med mrk. “Ansøgning 2022”. Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet det rigtige match. Vi ser frem til at høre fra dig!

Friis Optik Gruppebillede

Friis Optik blev grundlagt af Tonni og Bodil Friis i 1979 ud fra ønsket om at kunne tilbyde borgerne i Horsens et bredt udvalg af briller. Friis Optik består i dag af fem fysiske forretninger med 25 ansatte og en webshop. Vores butikker ligger i Horsens, Hedensted, Brædstrup og Juelsminde. Forretningen drives i dag af søskendeparret Jan Friis og Malene Friis, og er inde i en langvarig, sund og stabil udvikling. Friis Optik er certificeret med Horsens kommunes CSR-mærke CSRpeople.