FRIIS OPTIK BLEV GRUNDLAGT AF TONNI OG BODIL FRIIS I 1979…

..ud fra ønsket om, at kunne tilbyde borgerne i Horsens et bredt udvalg af briller. Således blev spadestikket til den første brilleforretning i Hospitalsgade taget.
Friis Optik består i dag af 5 forretninger med 26 ansatte beliggende i Horsens, Hedensted, Brædstrup og Juelsminde. Forretningen drives i dag af søskendeparret Jan Friis og Malene Friis.
Kendetegnende for kæden er, at personalet bruger al den tid, der skal til, for at servicere dig i samme øjeblik, du træder ind af døren. At finde den optimale løsning betyder alt for os. Derfor siger vi altid vores mening, så du kan foretage det rigtige valg. Derfor findes der altid et spændende brille- og kontaktlinse-sortiment i vores butikker, som matcher lige netop dit behov.

GRUNDIGHED OG GOD TID.

Vores faglige ambitionsniveau prioriteres højt. Det er blandt andet grunden til, at du finder flere optikere end assistenter hos Friis Optik. Det er din garanti for at få den vejledning, du har krav på.

Første skridt mod dine nye briller er en grundig og detaljeret synstest (bestil tid til synstest her). sådan ved din optiker præcis hvilke behov og krav du har til dine nye briller eller kontaktlinser. Herefter vil din optiker hjælpe dig med at finde det helt rigtige brillestel, som både passer til din stil, din ansigtsform og din ønskede prisklasse. Vi bestræber os på at have et stort og bredt udvalg af kvalitetsstel fra de bedste danske og udenlandske brillemærker.

Vi får jævnligt besøg af vores leverandører. Så er vi sikre på altid at kunne give dig det nyeste og mest trendsættende udvalg af brillestel. Det er bl.a. din optiker der udvælger hvilke brillestel der hænger ude i butikkerne. Det betyder, at hver enkel optiker kender hver enkelt brillestel i butikken. Og kan derfor nemt hjælpe og guide dig med at finde det helt rigtige brillestel for dig.

Derudover samarbejder vi med Danmarks bedste leverandører indenfor brilleglas, så vi kan give dig de bedste glas, tilpasset til netop dine behov. Vi har det nyeste og førende teknik indenfor personificeret synstest, som på nanoteknologisk niveau kan præcisere hvor dine øjne har brug for korrigering. Og hvilken styrke du har brug for, hvorhenne på øjet. Og selvfølgelig er alle vores optikere blevet uddannet i at benytte denne teknologi til perfektion.

Vi er medlem af Optikteam, som er en dansk, medlemsejet, uafhængig organisation for selvstændige danske optikere.

Vi er desuden medlem af Dansk Erhvervsoptik.

Friis Optik A/S

Hospitalsgade 19
8700 Horsens
info@friisoptik.dk
75666610
CVR.: 86053217

 

Administration

 

Direktør og
optiker, medejer
Jan Friis
Medejer og optiker
Malene Holst Friis
Regnskabschef
Betina Øllgaard
Nielsen
Grafiker og webmaster
Lasse Czeloth