Få en grundig synstest hos Friis Optik

En synsprøve er en undersøgelse af, hvordan dit syn fungerer. Ved hjælp af forskellige tests afdækkes for eksempel fokuseringsbesvær, synsfejl, bygningsfejl, samsynsproblemer eller synsnedsættelse.

Vi sammenholder resultatet af synsprøven med de synsproblemer du eventuelt har, og ud fra dine individuelle behov taler vi om mulige løsninger, for eksempel briller eller kontaktlinser. Der kan være tilfælde, hvor vi vil henvise dig til nærmere undersøgelse hos en øjenlæge eller en samsynsspecialist.

Der kan være tilfælde, hvor vores optiker på baggrund af synsprøven eller øvrige symptomer vil anbefale et sundhedstjek, hvor vi fotograferer øjets baggrund (nethinde).

DNEye-test

Vi tilbyder også, i første omgang i vores butikker i Hospitalsgade og Søndergade i Horsens, de hidtil mest præcist opmålte og individuelle brilleglas, der betyder, at man får et bedre syn med skarpere kontraster, mere naturlige synsindtryk, større synsfelter og et bedre nattesyn.
For når du køber en ny brille, vil du ikke blot se godt ud, du vil også se godt. Derfor er det vigtigt, at du får nogle brilleglas der passer nøjagtigt til dine individuelle synsbehov. Og det er præcis det, der kan fremstilles til dig med hjælp fra vores avancerede DNEye-scanner.

Regelmæssige tjeck

Da synet ændres med tiden, anbefaler vi, at man får foretaget en ny synstest efter 2 år. Hvis du selv mærker en forandring i dit syn, eller hvis dine behov ændrer sig, er du naturligvis altid velkommen.

Synstest for børn: Børn under 10 år skal til egen læge eller øjenlæge, før vi må lave briller.

Synsprøven er med i prisen hos Friis Optik, ved køb af briller eller kontaktlinser, og den tager op til en halv time.

Ring til os på 75 66 66 10 Telefonikon - ring til Friis Optik

Eller vælg afdeling nedenfor og bestil en tid online:

Bestil tid i:

Friis Optik i Hospitalsgade i Horsens

Friis Optik i Søndergade i Horsens

Friis Optik i Brædstrup

Friis Optik i Juelsminde

Friis Optik i Hedensted