Du kender det sikkert..

… det er ved at være sidst på eftermiddagen og dine øjne føles trætte og irriterede. Måske har du endda en smule ondt i hovedet. Og træt er du også. Det har været en almindelig dag, hvor du har været på job eller i skole og hverdagen har budt på de sædvanlige oplevelser: Du har arbejdet på PC’eren eller på din bærbare. Du har tjekket dine emails eller din facebookprofil på din smartphone. Og i frokostpausen læste du lidt på din tablet eller surfede rundt på nettet.

Kort sagt så har du flittigt brugt alle de digitale enheder, som er i din hverdag. Og som sørger for, at du kan være i kontakt med omverdenen: Passe dit arbejde eller dit studie og i øvrigt kan underholde dig med, når du vil kede dig. Dejligt!

Dit syn stresses

Men den flittige brug af skærmene er en udfordring for dit syn, og det er derfor, du får trætte og irriterede øjne sidst på dagen. Dit syn stresses, når du konstant skifter mellem skærme i alle mulige forskellige afstande. Og med vidt forskellige bogstav-størrelser. Bogstaverne er tilmed pixellerede på skærmen og lyset fra skærmen er stærkt. Alt sammen bidrager det til at gøre en hård hverdag endnu mere trættende og anstrengende.

Løsningen

Men sådan behøver det naturligvis ikke at være. Hvad enten du bruger briller i forvejen eller ej, så er der en let løsning på dit problem. Problemerne med hovedpinen og de trætte, tunge øjne, som ikke bare kan gnides væk, selvom du prøver. Udvidet enkeltstyrkeglas fra Essilor er den hjælp, du måske slet ikke var klar over, du manglede.

Essilor Eyezen-glas fra Friis OptikDet er et brilleglas, som du kan bruge hele dagen. Du kan se på lang afstand, som du plejer. Men der er en lille styrkevariation forneden i glasset, som sikrer, at dine øjne ikke bliver overbelastet, når du konstant skifter mellem de forskellige digitale platforme. Almindelige enkeltstyrkeglas besidder slet ikke denne egenskab. Så på trods af at du allerede bruger briller, så løser de ikke alle de daglige udfordringer dine øjne har. Når du derimod har udvidet enkeltstyrkeglas i dine briller, slapper du af i dine øjne, selvom du arbejder hårdt og er online hele tiden. Så får du lidt mere overskud sidst på dagen, end før.

Vi kan fortælle dig endnu mere om, hvordan den nye generation af udvidet enkeltstyrkeglas er designet præcis til din digitale hverdag, så kig ind i en af vores butikker og spørg efter Essilors udvidet enkeltstyrkeglas.