Hos Friis Optik får du en grundig synstest
Hos Friis Optik får du en grundig synstest

Dit syn er vigtigt for os. Derfor prioriterer vi vores faglige ambitionsniveau højt. Eksempelvis finder du flere optikere end assistenter hos Friis Optik. Derfor får du altid din egen personlige optiker. Det er din garanti for at få den nødvendige vejledning, du har krav på.

Første step mod dine nye briller eller kontaktlinser er en detaljeret og grundig synsprøve. sådan kan din optiker præcis kan bestemme hvilke behov og synskrav du har til dine nye briller.

Herefter vil optikeren guide dig til det helt rigtige brillestel, som både passer til den stil, din ansigtsform og den ønskede prisklasse, som du går efter.

Vi samarbejder de bedste leverandører i Danmark indenfor brilleglas, så vi kan give dig de bedste glas, tilpasset til præcist dine behov.

Vi har, og er uddannet i, den nyeste og førende teknologi indenfor personificeret synstest (DNEye), fra Rodenstock som på nanoteknologisk niveau nøjagtigt kan fastslå hvor dine øjne har brug for korrigering, hvilken styrke du har brug for, uanset hvor det er på øjet.