Webshop > Svømmebriller med styrke og dykkermasker / dykkerbriller med styrke

Vi har svømmebriller med styrke til både børn og voksne. Vi præsenterer et lille udvalg her, som du kan købe direkte online. Du kan se flere dykkermasker med styrke i vores butikker, hvor vi også gerne vil rådgive dig til det rigtige valg. (Gratis fragt ved køb for over 499,-. Ved køb for under 499,- koster fragt 42,-)

Primotec-logo svømmebriller med styrke

Du har brug for svømmebriller?

Det er normalt at føle sig “på dybt vand”, når man hopper i svømmebassinet uden briller. At orientere sig når synet ikke er optimalt, kan være svært i vand. Vi tilbyder svømmebriller i styrkerne -1,0 til -10,0 og +1,0 til +8,0. Der findes også svømmebriller som kan bruges med individuelle glas, hvis de givne standardmuligheder ikke dækker synsbehovet. Den styrke du bruger på dine svømmebriller skal være den samme som styrken i de briller du normalt bruger.

 

Svømmebriller med styrke fra Friis Optik
Foto: Primotec

Svømmebriller fås fra 399,- inkl. glas med styrke (-10,0 til +8,0)  Svømmebrillerne er udviklet og testet i samarbejde med svømmere og har antidug-behandlede linser, så du slipper for dug i linserne når du svømmer. Dine øjne er optimalt beskyttede med et UV-filter.

Svømmebriller med styrke fås også til børn

Svømmerbriller eller dykkermasker med styrke er absolut nødvendigt til vandglade børn med briller! Rigtig mange forældre oplever, at børnene får et meget bedre forhold til vand når svømmebriller med styrke pludselig bliver en mulighed. Vi tilbyder svømmebriller med styrke til børn fra 3 til 12 år.

Primotec – Eyewear for sports

Vi forhandler svømmebriller og dykkerbriller med styrke fra danske Primotec Sports. Grundlæggereparre ville ud at rejse ud i verden for at dykke. Men Inge Rødshagen havde dårligt syn. Allan Rødshagen opdagede at det var umuligt at finde en dykkermaske med styrke, så han begyndte selv at eksperimentere med linser i dykkerbrille hjemme i parrets badekar. Resultatet lykkedes, og Primotec Sports blev grundlagt. I 2014 blev Primotec overtaget af Tina Torp Aaby.

Den første dykkermaske med styrke blev introduceret på markedet i 1992. Efterfølgende tilføjede Primotec en lang række yderligere brilleprodukter, der muliggør det for alle uanset synsbehov, at dyrke sport. Så du kan også have en aktiv livsstil ude i naturen eller i svømmehallen, selvom dine øjne skal hjælpes lidt.

Firmaet tilbyder nu svømmebriller med styrke, dykkermasker med styrke, dykkerbriller med styrke og forskellige sportsbriller med styrker.

I Friis Optik samarbejder vi med Primotec Sports. Vi sælger dykkerbriller med styrke til børn og voksne direkte her på siden. Og vi leverer også mere specielle løsninger.

Kom endelig ind til os i en af vores butikker for at få en snak om mulighederne, eller ringe til os. Vi står klar til at hjælpe med dit synsbehov. Også under vandet.