Lindberg briller logo

Dit statement

LINDBERG briller fortæller verden at du tænker anderledes, og at du har en feinschmeckers fornemmelse af usædvanligt design i materialer af høj kvalitet. Hvert LINDBERG brillestel er en manifestation af æstetik, teknisk innovation og upåklageligt håndværk.

Diskret eleganceLindberg briller til mænd fra Friis Optik

Alt er præget af den danske designtradition: Diskret, klassisk elegance og velovervejet enkelhed. LINDBERGs design har vundet snesevis af prestigefyldte designpriser.

LINDBERG brillestel er som ingen andre

LINDBERG insisterer på kompromisløse detaljer, patenterede teknologier og individuelt håndværk til at skabe en bemærkelsesværdig visuel stil.

Materialer og teknik

LINDBERG designs indeholder etisk forsvarligt fremskaffede materialer, som er udvalgt ud fra tidløs elegance, exceptionel styrke og markant visuel effekt. Disse eksklusive materialer omfatter titan, acetat, guld, platin og diamanter – og visse LINDBERG-modeller er også tilgængelige i ægte og iøjnefaldende horn.

Fremragende ingeniørarbejde

LINDBERGs patenterede tekniske opfindelser, og de omhyggeligt konstruerede og udformede detaljer har revolutioneret brilleverdenen. Der er gjort op med alt, hvad der ikke er essentielt – herunder skruer og alle nitter og svejsninger.

Damebriller fra Lindberg

Det betyder at LINDBERG brillestel er utrolig stærke, fleksible og blandt de letteste og mest komfortable i verden.

Du bestemmer

LINDBERG har vendt brilleverdenen på hovedet. Der er ingen masseproducerede take-it-or-leave-it designs – Du får det design, de detaljer og de materialer som du foretrækker.

Individuelt udformet

Hvert LINDBERG brillestel bliver individuelt lavet til din bestilling og kombinerer unikke materialer, LINDBERGs udviklede produktionsteknologier, og det bedste af individuelle håndværk.Hver brille er tilpasset dine særlige præferencer, håndforarbejdet og individuelt nummereret.

Kom ned i en af vores butikker og se vores udvalg, eller bestil tid til en synstest hos Friis Optik.