Entourage of 7 fås hos Friis Optik

Entourage of 7 er coole, luksuriøse briller fra det solbeskinnede Los Angeles, påvirket af den by de stammer fra. Amerikanske Los Angeles – ”City of Angels” – englenes by – er en hele tiden skiftende multikulturel smeltedigel, hvor brilleformaet Entourage of 7 finder glæde ved at designe og skabe smukke briller, og konstant bliver husket på altid at være modige og kreative. Der designes smukke briller til alle rockers og rollers, lovers og sinners på Venice Beach – det specielle sted der er fødestedet for Entourage of 7. Og naturligvis til dig, der følder dig hjemme såden et sted.

Damebrille fra Entourage of 7
Inspireret af fænomenale Venice Beach i Los Angeles

Designfilosofien fra Entourage of 7 baserer sig på arven fra byen Los Angeles – men det stopper ikke her. Entourage of 7 holder altid øjnene, sindet og tankerne åbne for nye ideer og input, er altid åbent for nye strømninger. Firmaet får fremstillet brillerne i Japan og Danmark. Et fantastisk blandingsmix af god gammel tradition og avanceret og ny teknologi sikrer et konstant flow af kreative ideer og input, der skubber designet til nye grænser.

Brillerne er udstyret med klassiske japanske hængsler med dobbeltnitter. Hængslerne er solidt anbragt i Acetat-brillestel. Med laserskårede aluminiumslegeringer og titanium hylder vi samtidigt de gamle, men værdifulde traditioner og omfavner fremskridt og udvikling. Ligesom byen Los Angeles konstant ændrer sig, gør Entourage of 7 det også.

Hvad betyder navnet “Entourage af 7”?

Briller fra Entourage of 7, fås hos Friis Optik
“Hank”-briller fra Entourage of 7

Nummeret Syv var antallet af medlemmer på selskabets stiftelsesmøde. Syv professionelle mennesker med erfaring fra forskellige dele af brillebranchen valgte at følge deres intuition og drømme. De startede deres eget brillemærke, og resten er i dag historie. En af grundlæggerne,  Jakob Talbo, er til dags dato stadig designchef hos Entourage of 7.

Kom ned i en af vores butikker og se vores udvalg, eller bestil tid til en synstest hos Friis Optik.