Entourage of 7 fås hos Friis Optik

 

Entourage of 7 er luksuriøse briller fra Los Angeles, påvirket af den by de stammer fra. ”City of Angels” – englenes by – er en stadigt skiftende multikulturel smeltedigel, hvor Entourage of 7 finder glæde ved at skabe smukke briller, og konstant bliver husket på altid at være modige og kreative. Der designes smukke briller til rockers og rollers, lovers og sinners på Venice Beach – fødestedet for Entourage of 7.

Damebrille fra Entourage of 7
Inspireret af Venice Beach i Los Angeles

Designfilosofien baserer på arven fra Los Angeles – men stopper ikke her. Entourage of 7 holder altid øjnene og tankerne åbne for nye ideer og fremstiller brillerne i Japan og Danmark. Et fantastisk miks af tradition og avanceret teknologi sikrer et konstant flow af kreative ideer, der skubber designet til nye grænser.

Med klassiske japanske hængsler med dobbeltnitter anbragt i i Acetat-brillestel til laserskårede aluminiumslegeringer og titanium hylder vi samtidigt de gamle traditioner og omfavner fremskridt. Ligesom Los Angeles konstant ændrer sig, gør Entourage of 7 det også.

 

Hvad betyder navnet “Entourage af 7”?

Briller fra Entourage of 7, fås hos Friis Optik
“Hank”-briller fra Entourage of 7

Syv var antallet af medlemmer på selskabets stiftelsesmøde. 7 professionelle fra brillebranchen valgte at følge deres intuition og drømme og starte deres eget brillemærke. Grundlæggeren Jakob Talbo er til dags dato stadig designchef hos Entourage of 7.

 

Kom ned i en af vores butikker og se vores udvalg, eller bestil tid til en synstest hos Friis Optik.