Götti briller fra Friis Optik

Götti herrebriller fra Friis OptikGötti briller er designet i Schweiz og leveres til specialbutikker i mere end 30 lande. De fleste af de 20 medarbejdere på hovedkontoret i Wädenswil er uddannede optikere. Göttis medarbejdere har også udviklet andre færdigheder, såsom inden for marketing, kommunikation, design eller fotografi. Dette gør det muligt for virksomheden at producere næsten alt internt, fra layout, messestande, ja selv programmeringen af ​​selskabets hjemmeside.

Götti laver ikke et masseprodukt, der kan findes på hvert gadehjørne, men er kun tilgængelig i udvalgte specialbutikker, som f. Eks. Friis Optik der er orienteret i retning af eksklusive briller af høj kvalitet. Kollektionen er produceret af førende producenter i Tyskland, Østrig og Japan.

Ægte horn – et smukt naturmateriale

Ægte horn er et værdifuldt naturmateriale. Næppe noget andet materiale er så varm og sensuelt som horn. Det er et let og hudvenligt materiale, som føles så behageligt som cashmere at røre ved. Ægte horn er et historisk materiale til briller, som har været brugt til briller siden i de sidste 500 år.

Det er lige så individuelt som et fingeraftryk og gør hvert par briller et unikt objekt. Råmaterialet til vores briller af horn stammer fra de asiatiske vandbøfler. Gennem omfattende håndværk bliver horn forarbejdet til et par eksklusive Götti briller. Farvetonerne spænder fra midnatssort til kastanjebrun og lys honning.

Acetat – håndværk og teknologi

Acetat er let, slidstærkt og fleksibelt. Den store ​​farvepalette der er til rådighed, er det der gør det så spændende. Det hele sker, når forskellige farver og forskellige tynde acetatark kombineres lagdelt over hinanden. Disse er senere genkendelige som striber i brillerne. Lagdelt acetat, der er blevet strakt i alle retninger skaber overraskende mønstre. Effekten svarer til at kigge gennem et kalejdoskop. Acetat er en perfekt egnet brillemateriale med et uendeligt antal kombinationsmuligheder.

Farven og designet skal vises harmonisk på ansigtet og behændigt understrege karakter og stil. Ligesom godt anvendt makeup. Disse kreative acetatkombinationer bliver udelukkende produceret til Götti af en førende producent i Italien. I alt 200 til 250 trin er nødvendige for at gennemføre produktionen af ​​et par acetatbriller fra Götti.

Håndarbejde

Hver brille af acetat er håndpoleret – med polererens personlige kvalitetsstempel. Polererne har mange års erfaring. Med talent og præcision bruger de uddannede bevægelser til at polere den umiskendelige Gotti-udstråling på acetat-brillestellene. Kun med præcis håndpolering kan stellet blive unikt. Brillestellet behandles som ét stykke, så overgangene fremstår flydende. Det er sjældent idag at et stort mærke som Götti stadig polererer i hånden. Det gør brillen ekstraordinær.

Håndpolering kan sammenlignes med diamantskæring. Det tager år at perfektionere og udvikle den rette håndteknik til poleringen. Kun med den højeste kvalitet materiale, acetat fra Italien, kan et highend produkt som Götti brillestel realiseres.

Fremstilling af Götti briller

Titanium – Højteknologisk perfektion

Götti kombinerer det bedste fra to verdener: Fra håndværk og high-tech. Der er store fordele ved titanium som materiale til brillestel: Det er allergivenligt og meget let. To ting der er absolut vigtige for briller. Men materialet er også udfordrende, når det kommer til produktionen. Titanium er meget blødt og skal styrkes for at opfylde de høje krav som Götti kræver. Göttis titaniumbriller skal derfor gennemgå en meget kompleks produktionsproces, hvor hvert brillestel er presset ved hjælp af syv specialbyggede presseværktøjer, der udøver 200-300 tons pres.

Dette præcisionsarbejde kan kun udføres af specialister med stor specialviden. Götti finder disse højtkvalificerede eksperter i Japan. De rå titaniumstel bliver nu belagt flere gange og får nu en subtil farve. Farven forsegles på hvert brillestel ved hjælp af en speciel keramisk belægning, som giver brillerne deres typiske Götti-farvekarakter. Det gør brillen modstandsdygtig over for især miljømæssige påvirkninger.

Kom ned i en af vores butikker og se vores udvalg, eller bestil tid til en synstest hos Friis Optik.