“Det er faktisk ret nemt at designe brillestel, der er smukke i vinduet hos optikerne og på hylden. Den sande udfordring består i at designe produkter til ansigtet, og ikke til udstillingsvinduet – vi laver briller til ansigtet! “

ProDesign logo

Briller til herrer fra ProdesignEn forståelse for ansigtet

ProDesigns produktstrategi er stærkt knyttet til gode kompetencer i forståelsen af ​​ansigtet. Ambitionen er, altid at skabe design, der skaber en synergi med ansigtet. Det er vigtigt, at den, der bærer en brille fra ProDesign, bliver en smukkere person, der har en brille, og ikke bare en person med en smuk ny brille.

Rent dansk design

Det rene danske design er grundlaget for produkterne, men der tilføjes altid et twist af noget overraskende, noget uventet. Balance tilstræbes mellem det klassiske og rene med det markerede og stærke for hele tiden at holde den klassiske stil opdateret. Det vigtigste er altid at briller skaber synergi mellem ansigt og brillestel. Brille og ansigt skal interagere for at opnå et smukt og harmonisk udseende. Derfor designer ProDesign ikke brillestel, der tiltrækker al opmærksomheden, men snarere et brillestel der fuldender og supplerer linjerne i ansigtet.

Kvinde med briller fra Prodesign

Danmarks designarv har fortsat betydning i udformningen af ​​ProDesigns produkter. ProDesign ved at dansk design, især møbeldesign, er kendt over hele verden. Folk beundrer de rene og enkle linjer, den ensartede høje kvalitet og unikke evne til at kombinere let form med funktionel styrke. ProDesign forsøger at legemliggøre disse elementer i brilledesignet for at skabe et kig ind til det som er umiskendeligt dansk.

ProDesign – både veletableret og innovativ

Med et hovedsæde i Danmark og afdelinger og netværk over hele verden, bidrager ProDesign med dansk designs væsen og livsstilsværdier til det globale brillemarked. Efter 30 års solid erfaring på området har ProDesign fornylig omstruktureret organisationen og moderniseret hele produktlinjen. Som et resultat er ProDesign både en erfaren, veletableret brilleproducent og et moderne og forynget selskab. Læs mere om Prodesign her.

Kom ned i en af vores butikker og se vores udvalg, eller bestil tid til en synstest hos Friis Optik.