Bellinger logo

Bellinger blev grundlagt i 2003 af designerne Malene og Claus Bellinger Diederichsen. Ambitionen var, og er stadig at designe briller i høj kvalitet for dem, der gerne skille sig ud.

Bellinger skaber innovative briller med et twist af noget unikt – briller man kan være stolte af. Designet udspringer af glæde lidenskab af hvad vi gør.

Bellinger briller fra Friis OptikMål

Bellingers mål er at gøre noget, at efterlade et indtryk, at du får en følelse af…noget. Lykke, glæde, lidenskab, coolness, etc. Bellinger vil ikke være usynlig, grå eller smagløs. Vi vil altid gå efter den ekstra smagsnuance, der gør det interessant. Det kan være i formen, eller i detaljerne. Eller det kan være gennem vores unikke farvekombinationer eller overfladebehandlinger – eller i kombinationen af materialerne.

Innovation

Bellingers fokus er på innovation. Vi skaber og designer innovative briller med en følelse af noget nyt og unikt. Vi forsøger at gå, hvor ingen har været før. Uanset om det handler om former, farver, materialer, overflade-behandlinger eller unikke detaljer. Vi går ikke ind for den lette og enkle løsning.

Glæde

Bellinger henvender sig til mænd og kvinder i alle aldre. De deler et fælles fokus på et farverigt og pulserende liv. De ønsker at rejse og opleve. De ønsker ikke at falme i baggrunden – de ønsker at skille sig ud. De har en personlig stil – deres egen. Nogle ønsker at være farverige og lidenskabelige, andre ønsker at være coole og afslappede. Alle har en fornemmelse for stil og fokuserer på de gode og sjove kvaliteter i livet. De kan gå efter stilfuldt chic med sydlig flamboyance eller efter diskret kølighed i en nordlig og minimalistisk måde. De kan lide at have deres venner og familie rundt omkring sig, og engagerer og involverer sig i andre.

De udtrykker glæde og personlighed, liv og lidenskab, og de kan være henkastet kølige, lyse og glade eller diskret sensuelle.

Bellinger briller fra Friis Optik

Lidenskab og personlighed

Vi føler meget stærkt for at designe briller – for os er det personligt. Vi sætter en stor ære i at designe hvert brillestel og hver kollektion sådan at det får hvert ansigt til at se bedst ud. Når vi designer føler vi altid..glæde, lykke, spænding, frustration, lidenskab… vi ønsker at du føler at du ser godt ud. Vi arbejder sådan med hvert brillestel vi designer. Intet gør os mere stolt end at se vores briller på ansigterne af forskellige mennesker over hele verden.

Bellingers værdier

Innovation
Lidenskab
Glæde
Og altid: Det unikke twist med en stor dosis personlighed

Kom ned i en af vores butikker og se vores udvalg, eller bestil tid til en synstest hos Friis Optik.