Munic eyewear logo

Damebriller fra Munic EyeWear

MunicEyeWear er en tysk virksomhed, grundlagt i 1991 og med hovedkontor i München. Virksomheden er ledet af parret Ari og Marcus Riess. Marcus er den kreative del, og Ari er den der realiserer hans filosofi, tanker og ideer – og er ansvarlig for organiseringen af ​​selskabet.

MunicEyeWear fås i mere end 3.000 eksklusive optiske butikker verden over. For 20 år siden blev MunicEyeWear grundlagt med det mål at skabe moderne herrebriller og damebriller, der kan manifestere nutidens look. Credoen er “Synkroniseret med moden”. Brillerne skal kunne matche et outfit så perfekt som sko, en håndtaske eller et bælte.

 

Styrken ved mærket er deres variation – MunicEyeWear tilbyder forskellige designkoncepter til de forskellige modetendenser og deres målgrupper. Fra meget fine til bredkantede brillestel i acetat, rustfrit stål eller titanium. Blot er designet afslappet, enkelt, ædelt design.

Herrebriller fra Munic EyeWearUd over stilarterne RETRO, VINTAGE og SIMPLICITY, er der også det innovative designkoncept hvis idé simpelt, enkelt men genialt er: TwinStyle. TwinStyle er ét design – i to rammer – i to forskellige materialer! Identiske i designet, størrelsen og pasformen , men forskellige i stil og udtryk. identiske, men anderledes!

I en tid der præges af skødesløs masseproduktion, søger folk det håndlavede og bevidst finish. Denne detaljefokus der ligger i alle MunicEyeWears briller, modtager international anerkendelse. Friis Optik sælger både flotte herrebriller og flotte damebriller fra MunicEyeWear

 

 

Kom ned i en af vores butikker og se vores udvalg, eller bestil tid til en synstest hos Friis Optik.