Inface logo

Inface-konceptet handler om at skabe smukke og autentiske brillestel til forbrugeren, i et overkommeligt prisniveau. Selvom hvert brillestel i kollektionen er unik og der bliver kælet for detaljen, forbliver vores prispolitik den samme – du får værdi for pengene!

Ejerne af Inface er alle uddannede optikere og erfaringerne fra arbejdet som optikere gavner forbrugerne – Vi designer ikke kun brillestel, vi kender også vores kunder.

Inface briller fås hos Friis OptikInface ønsker at dyrke og gøre smukke brillestel tilgængelig for mange slags ansigter – fra børn til voksne – derfor indeholder kollektionen et stort udvalg af former, størrelser, farver og materialer.

Inface sælges i mere end 25 lande verden over. Med hovedkontoret i Danmark og 35 entusiastiske medarbejdere, herunder designere og salgspersonale har Inface stor succes i brilleverdenen. Ved at designe og tilbyde originalt brilledesign på et meget overkommeligt prisniveau er konceptet stadig enslydende i dag, ligesom dengang Inface blev grundlagt.

Designfilosofi

“Vi elsker brillestel og vi elsker det vi gør”

Designet af optikere:

Designteamet hos Inface er en perfekt sammensætning af industrielle designere, farvespecialister og optikere. Vi bruger eksterne designere fra mange forskellige lande til at sikre, at designet aldrig bliver endimensionalt. Ved at opsuge impulser fra forskellige kulturer og designtraditioner sørger Inface for, at det danske design ikke bliver indadvendt eller kedeligt. Der er en forpligtelse til at bruge de mange års erfaring med at arbejdet som optikere til at sikre, at hvert brillestel i Inface-kollektionen ikke kun er tiltalene, men at det faktisk også passer det menneskelige ansigt. Vi kalder det “passer med det samme”-effekten.

Ingen genveje tilladt!

Hvert brillestel i Inface-kollektionen er designet helt fra bunden – Vi gør ikke tingene på den nemme måde. Derfor kan du være sikker på, at hvert stel i kollektionen er unik. Hver brille har været igennem mange processer, før den faktiske produktion begynder. Vi bruger en meget tid på at finde den perfekte pasform, og til at optimere farverne og formerne. Ingen genveje er tilladt!

Inface briller til mændDansk Design

Dansk Design er over hele verden kendt for solidt håndværk og smart design. Man finder dansk design i alt fra hi-fi-udstyr til vindmøller, skibe, møbler, og så videre. Danske designere har altid været anerkendt for deres evner til at forbedre eksisterende idéer og nå frem til det væsentlige. Funktionalitet og enkelhed har været nøglebegreberne i mange årtier. I dag er den danske designtradition så meget mere end blot det simple og nødvendige.

Inface-kollektionen er en bred vifte af brillestel. Der omfavnes forskellige stilarter, former og aldre. Vores farveskala er valgt efter nøje omtanke, inspireret af det enkelte design og med modetrends i bahovedet. Vores børnekollektion er designet til det aktive hverdagsliv: Fleksibelt, holdbart og ekstremt funktionelt! Hvor livet er hurtigt og fuld af eventyr: Højeste kvalitet i design, materialer og konstruktion.

Kom ned i en af vores butikker og se vores udvalg, eller bestil tid til en synstest hos Friis Optik.