Wiley X logo

I mere end to årtier har Wiley X har været et stolt familie- og amerikansk krigsveteranejet selskab. Som en global leder på forkant med optisk teknologi, findes Wiley X, fordi det erkender, at nutidens livsstile udgør en konstant trussel mod øjets sundhed.

Wiley X sportsbriller fra Friis OptikWiley X produkter gennemgår en grundig afprøvning for at opnå EN.166 og ANSI Z87.1-2003-certificering. Wiley X er den eneste førsteklasses solbrilleproducent, hvor hele sortimentet er ANSI-certificeret. Det taktisk orienterede sortiment fra Wiley X har også det amerikanske militærs strenge certificering.

Men øjenbeskyttelse til hverdagen fungerer kun, hvis folk virkelig tager det på. Regulære sikkerhedsbriller føles ubekvemme og ser ofte latterlige ud. Det fører til det meget almindelige problem med at medarbejderne ikke vil have dem på. Coolheds-faktor findes i alle typer af jobs og fritidsinteresser, hvilket er grunden til at Wiley X fortsat er fast besluttet på at skabe og designe stilfulde funktionelle briller til stort set enhver lejlighed.

Wiley X solbriller fra Friis OptikWiley X filosofi

Vi matcher alt, uanset om du er på jobbet eller er off-duty. Wiley X briller er alle lavet til at opfylde de krav din specielle aktivitet kræver. Alle kan lave solbriller, men at designe, producere og resultere i de ideelle solbriller, der opfylder de specifikke, af forbrugeren ønskede kriterier, er en sand kunstform.  At Designe og producere et Wiley X produkt er en teknologi i sig selv.

Wiley X er repræsenteret i Europa

Wiley X Europe LLC er en filial ejet af Wiley X Inc. der servicerer det europæiske marked. I dag har Wiley X forhandlere i Norge, Finland, Sverige, Rusland, Storbritannien, Irland, Benelux-landene, Frankrig, Tyskland, Østrig, Polen, Portugal, Schweiz, Spanien, Grækenland, Italien, Tjekkiet, Slovakiet, Slovenien, Kroatien, og flere, som vil følge i de kommende år.

Kom ned i en af vores butikker og se vores udvalg, eller bestil tid til en synstest hos Friis Optik.