Paul and Joe eyewear logo

“Sophie har smag for det, hun rejser, er nysgerrig og hun elsker at have det sjovt. Hun har stil, og hun er fuld af karisma. PAUL & JOE er frem for alt en sindstilstand: Modebevidst, men ikke modeslave, venlig, spontant elegant og glad.”

Paul And Joe brillerI 1980’erne grundlagde Sophie Albous forældre “Le Garage”. Et tøjmærke, og et must-have i sin tid. Efter at have studeret ledelse og journalistik, lærte Sophie alt om branchen. Hendes lidenskab for mode dannedes i disse år. Hun fortsatte sine studier i modeindustrien på IFM og afsluttede et praktikophold hos Azzedine Alaïa hvor hun opdagede alle aspekter i et stort modehus før hun officielt blev optaget i familievirksomheden.

Sophie var dog en iværksætter i hjertet, og hun lancerede hurtigt sit eget mærke, opkaldt efter hendes to sønner Paul og Joe. Hun foregreb fremtidige markedstendenser, og brød koder og konventioner øjeblikket (sort og hvid, minimalisme, grunge). Hendes signaturstil er ung, sjov, levende, farverig, genoplivning en sort-hvid garderobe og udforskning vintageånden. Succesen kom øjeblikkelig. Efter lanceringen fortsatte PAUL & JOE med at udvide ved at dyrke friskhed, livsglæde, spontanitet og en kosmopolitisk ånd.

I 2009 kom så PAUL & JOE Eyewear med briller til damer, herrer og fra 2012 til børn, udover også solbriller.

Paul & Joe er i dag et anerkendt brand der bl. a. sælger damebriller og herrebriller over hele verden og hundredvis af butikker internationalt sælger mærket. Børnebriller fås også, indenfor mærket Little Paul & Joe.

Kom ned i en af vores butikker og se vores udvalg,
eller bestil tid til en synstest hos Friis Optik.