Brilleglas der er ekstra glatte og rene:

X-tra Clean-behandling

 

Ekstra rene glas og krystalklart syn hele dagen med Rodenstocks absolut glatteste brilleglas nogensinde.

Brilleglas der er rene hele dagen?

Rodenstock X-tra Clean fås i Friis Optik

Den nye og revolutionerende X-tra Clean overfladebehandling fra Rodenstock gør det muligt. Behandlingen sikrer at glassene har en betydelig glattere overflade, hvilket gør at glassene både er bedre egnet til at gøre rene, og til at holde sig rene, hele dagen igennem. Glassene bliver således meget vand- og fedtafvisende.

 

Rodenstock har spurgt kunderne om deres mening:

Rodenstock X-tra Clean fås i Friis OptikFor at være helt sikker har Rodenstock lavet en rundspørge blandt 100 brillebærere i Tyskland om deres mening om glassene. Hele 100% af dem svarede, at glassene med X-tra Clean-behandlingen let kunne rengøres helt uden at efterlade striber. Og af de adspurgte var der 93% der svarede at Rodenstock-glas med X-tra Clean-behandlingen var nemmere at gøre rent. Dette sammenlignet med kundernes aktuelle glas, og på grund af glassenes glathed.

De personlige interviews blev lavet gennem et uafhængigt analyseinstitut på Rodenstock GmbH’s foranledning, i august 2018.

93 % siger at fingeraftryk på glas behandlet med X-tra Clean, kan fjernes uden striber.

93 % mener at glas med X-tra Clean-behandling, på grund af glassenes glatte overflade, er nemmere at gøre rent end de glas de ellers brugte.

X-tra Clean brilleglas imponerer med:

• Optimal afvisning af vand, støv og snavs.
• Simpel og enkel rengøring/pudsning uden striber eller smudsrester.
• Langvarig renhed og et krystalklart syn i brilleglassene.

Kom ned og hør mere i en af vores optikerbutikker eller Bestil tid til en synstest her.

Om Rodenstock
Rodenstock er Tysklands førende producent af brilleglas og brillestel. Firmaet er grundlagt i 1877 og har hovedsæde i München og har over 4900 medarbejdere i 85 lande. Firmaet har produktionsfaciliteter i 13 lande.

Friis Optik bruger Rodenstock-glas på grund af firmaets innovative tilgang, og opfindelsen af nye teknologier f.eks. DNEye-scanning af øjnene.