Ville du i dag købe et billedrørsfjernsyn, en mobiltelefon med taster eller en kassettebåndoptager?
Så hvorfor egentlig købe umoderne linser?

Nutildags er det ikke unormalt at købe en ny mobiltelefon ca. en gang om året. Men til trods for en rivende teknologisk udvikling indenfor området, vælger mange brugere stadig at bære kontaktlinser af ældre materialer. For øjnene kan det få konsekvenser.  Men nu findes der faktisk en løsning, som nedsætter risikoen for at få trætte og irriterede øjne endnu mere.

Teknologien har rykket sig meget i de senere år. Det er ikke så forfærdeligt mange år siden, at vi ringede via fastnettelefon, men der sker en konstant udvikling, og nu er det gængs, at vi danskere skifter telefon hvert andet år. Det er også normalt, at man får nyt fjernsyn eller nyt køretøj med jævne mellemrum – men interessant nok vælger mange ikke at udskifte deres kontaktlinser. Kigger man på salgstallene ser vi at 75% af alle kontaktlinser, der sælges her i Danmark, er fremstillet i materialer, som blev udviklet for mere end et årti siden.

Moderne kontaktlinser fra Friis Optik
Udviklingen indenfor kontaktlinser

Men også inden for kontaktlinser er udviklingen i de seneste år gået hurtigt. Og alligevel er der 85% af brugerne der bliver ved med at bruge de kontaktlinser, som optikeren anbefalede den første gang, de fik tilpasset kontaktlinser. Er du lige begyndt med linser er det selvfølgelig ikke et problem, men hvis du bruger den samme linse i 5-10 år, er det måske på tide at prøve en moderne kontaktlinse.

Den moderne linse

At bruge linser der ikke er produceret efter den seneste moderne udvikling, og/eller kontaktlinser som muligvis ikke passer helt optimalt til dine øjne. Begge ting kan føre til, at dine øjne vil føles tørre, trætte, og muligvis irriterede. Rigtig mange tror desværre, at det ikke kan optimeres og løses. Men nu tilbyder Bausch + Lomb den moderne linse!

Biotrue Oneday sikrer fugt og komfort i øjnene

Biotrue ONEday er specielt designet til at bevare fugt og komfort i dine øjne – hele dagen. Endagslinsen kopierer naturens helt eget opfugtningssystem, nemlig tåreproduktionen i øjet. Faktisk indeholder Biotrue ONEday-kontaktlinserne 78% vand, helt det samme fugtindhold som øjets hornhinde, og det enestående materiale sikrer, at linserne i op til 16 timer bevarer hele 98% af fugtigheden. Det sikrer fremragende komfort til dine øjne hele dagen. Linserne er meget brugervenlige, så de er perfekte til både erfarne kontaktlinsebrugere og begyndere.

Prøv Biotrue Oneday i 10 dage, helt omkostningsfrit!

Her hos Friis Optik får du indtil d. nu chancen for at afprøve Biotrue ONEday uden omkostninger i ti dage – ved booking af en synsprøve. Book en tid til en synsprøve her.