Kontaktlinser fås hos Friis OptikVi har alle slags kontaktlinser. Også kontaktlinser med læsefelt. Og vi hjælper med at finde den helt rigtige løsning for dig.

De fleste kontaktlinsebrugere vælger linser, for nemhedens skyld, mens andre foretrækker kontaktlinserne på grund af udseendet. Hos Friis Optik kan du få en synstest og en samtale om dine behov mht. kontaktlinser. Her gennemtjekker en af vores dygtige optikere dine øjne og vurderer dine behov. For eksempel fastlægges styrken og øjets krumning.

Derefter får du mulighed for at prøve et par kontaktlinser, så vi finder dem der præcis passer bedst til dig. Du får naturligvis også en grundig instruktion i brugen af dem. Og du kan få dine kontaktlinser med hjem på prøve.

Du kan også bestille kontaktlinser direkte her på vores webshop, og få dem tilsendt fragtfrit

Linsetyper

Toriske linser
Toriske linser korrigerer for bygningsfejl. Fås både som endags- og månedslinser.

Flerstyrkelinser
Flerstyrkelinser er linser med læsefelt. Kaldes også progressive eller multifokale linser. Fås både som endags- og månedslinser.

Enkeltstyrkelinser
Enkeltstyrkelinser er linser med én styrke til nær- eller langsynethed. Fås både som endags- og månedslinser.

Døgnlinser
Døgnlinser kan du have på i 7, 14 eller 30 dage i træk alt efter linsetype.

Bandagelinser
Bandagelinser er bløde linser, og bruges i forbindelse med sårheling på hornhinden som en slags “plaster” der fremmer helingen og som lindrer smerten. Vil typisk være til døgnbrug

Farvede linser
Farvede linser er linser der korrigerer synet og giver øjet en anden farve, der passer til din personlige stil.

Varighed

Endagslinser
Endagslinser tages på om morgenen og ud igen hver aften, hvorefter de smides ud. Du tager altså friske og sterile linser på hver dag. Endagslinser er også et godt supplement til briller, hvis du indimellem mangler en praktisk løsning til f. eks. sportsbrug.

Månedslinser
Månedslinser bruger du en hel måned. De tages af hver aften, renses og tages på igen næste morgen.

7-dageslinser
7-dageslinser bruger du en uge. De tages af hver aften, renses og tages på igen næste morgen.

14-dageslinser
14-dageslinser bruger du i 14 dage. De tages af hver aften, renses og tages på igen næste morgen.

3-månederslinser
3-månederslinser bruger du i tre måneder. De tages af hver aften, renses, lægges i et etui, og tages på igen næste morgen.

6-månederslinser
6-månederslinser bruger du i et halvt år. De tages af hver aften, renses, lægges i et etui og tages på øjnene igen næste morgen.

Hårde linser/speciallinser
Hårde linser/speciallinser anvendes især i forbindelse med visse øjensygdomme, hvor styrken er meget høj eller meget speciel. Hårde linser kan holde i årevis når de først er tilpasset.

Diverse
Vi har linsevæske af høj kvalitet til alle slags kontaktlinser. Vi fører special-tilpasningsudstyr og øjendråber. Vi fører vitaminer der bidrager til at vedligeholde et normalt syn.

Kontrol af dine øjne hos en optiker er vigtig!

Før du køber kontaktlinser, er det vigtigt at du får dine øjne kontrolleret hos en optiker. Og får en snak med optikeren om dine behov. Vores optikere har en faglighed og den opdaterede produktviden, der gør at du kan få den optimale nytte af linserne. Vi vejleder dig også i hvordan du bruger kontaktlinserne, f. eks. hvordan du sætter dem i. Som kontaktlinsekunde hos os vil du altid få tilbudt løbende kontrol, vi anbefaler halvårligt kontrolbesøg.

Vi vil altid sende dig til en øjenlæge, hvis der opdages skader eller der er faresignaler. Book tid til en synstest her, hvis du gerne vil have en snak med os.

Når du har været til kontrol af dine øjne er du klar til at bestille dine kontaktlinser. Enten i en af vores butikker eller her på vores website.