Tom Davies Briller

Tom Davies logo

I 1996 begyndte Tom Davies at arbejde som designer for en nystartet brillefabrik i Hong Kong, der producerede for internationale mærker, såsom Tissot fra Swatch Group, Seiko og Fossil.

Tom Davies solbriller til damerHelt fra begyndelsen af ​​sin karriere så Tom Davies et behov for at tilbyde kunderne korrekt tilpassede briller, der var yderst komfortable og fantastiske i udseendet uden at være provokerende.

I 2000 fik Tom Davies kontrakten om design- og produktionsforvaltningen af Puma-briller i 3 sæsoner. I 2002 lancerede Tom Davies sin Couture service, hvor han producerede brillestel, lavet på bestilling.

Tom Davies åbnede sin egen fabrik i 2008 og tilbød fuld service gennem hans globale netværk af eksklusive optikere. I dag tilbyder 1000 optikere verden over Tom Davies produkter.

 

I 2011 lancerede Tom Davies en Natural Horn-kollektion, der cementerede hans nu globale ry som fremstående luksusbrille-designer.

Fremstilling af Tom Davies briller Alle TD’s brillestel er håndlavede ud fra de fineste materialer. Hvert brillestel tager mellem 16 og 22 timers grundigt og detaljeret arbejde at lave af dedikerede eksperter.

Tom Davies dygtige håndværksmestre skal have 10 års erfaring, før arbejdet for Tom Davies påbegyndes. Da omkring halvdelen af ​​de brillestel vi laver, er skræddersyet til hver enkelt kunde, er dette niveau af dygtighed nødvendigt for at gøre hver enkelt stel næsten til et kunstværk, med en perfekt finish, monteret individuelt til brugeren.

 

 

Kom ned i en af vores butikker og se vores udvalg, eller bestil tid til en synstest hos Friis Optik.