Også i år er vi med på Black Friday-bølgen. Vi gør det muligt at spare op til mange tusind kroner på dine nye briller. Fredag d. 25/11 slår vi til med hele 3 gnistrende lyntilbud der lyser op i mørket. Og et lille ekstratilbud på smykker og ure i vores butikker i Brædstrup og Juelsminde.

Black Friday er i år fredag d. 25/11, og vi opfordrer til at bestille tid, så vi er sikre på at der er god plads, og god tid til dig, hvis du skal have lavet en grundig synstest.

Tilbud 1: 50% rabat på alle brilleglas *)


Køb en brille med styrkeglas, og få 50% rabat på brilleglassene. Gælder også glasbehandlinger.

Tilbud 2: 25% rabat på alle solbriller i butikken *)

Spar 25% på alle solbrillestel som du finder i butikken.

Tilbud 3: 2 for 1: Køb to briller for én pris *)

Vælg to briller med styrkeglas til dig selv, og betal kun for den ene. *) Vi giver simpelthen den billigste af de to briller i rabat. Gælder alle slags stel, og alle slags briller. Vælg f. eks. mellem et par normale briller og et par solbriller. Eller måske et par sikkerhedsbriller og et par sportsbriller. Mulighederne er mange.

20 % på ure og smykker i Friis Optik i Brædstrup og Juelsminde

I Friis Optik i Brædstrup og Juelsminde giver vi også igen 20% rabat på ALLE vores ure og smykker som  du finder i butikkerne. Rabatten fratrækkes ved kassen. Gælder ikke allerede nedsatte varer.

*) Rabatterne fratrækkes ved kassen og gælder kun fredag d. 25/11. Tilbuddene kan ikke kombineres.
Kan ikke kombineres med VoresBriller eller andre rabatter. Kan ikke finansieres, bortset fra “2 for 1” der kan finansieres med Fast Pris. Gælder ikke bestillingsvarer.