I skal ikke snydes for vores gode Black Friday tilbud i år! Vi har derfor bestemt os for at sprede dagen ud over tre dage denne gang, for at undgå kø og for mange mennesker i butikkerne.

Vi holder BLACK DAYS fra torsdag d. 26/11 til lørdag d. 28/11 med tilbud hvor du kan spare tusindvis af kroner på dine nye briller.

Vi opfordrer til at bestille tid, så vi er sikre på at der er god plads, og god tid til dig.

50% rabat på alle brilleglas *)


Køb en brille med styrkeglas, og få 50% rabat på brilleglassene. Gælder også på glasbehandlinger.

2 for 1: Køb to briller for én pris *)

Vælg to briller med styrkeglas til dig selv, og betal kun for den ene. *) Vi giver simpelthen den billigste af de to briller i rabat. Gælder alle slags stel, og alle slags briller. Vælg f. eks. mellem et par normale briller og et par solbriller. Eller måske et par sikkerhedsbriller og et par sportsbriller. Mulighederne er mange.

20 % på ure og smykker i Friis Optik i Brædstrup og Juelsminde

I Friis Optik i Brædstrup og Juelsminde giver vi 20% rabat på ALLE vores ure og smykker som du finder i butikkerne. Rabatten fratrækkes ved kassen. Gælder ikke allerede nedsatte varer.

*) Rabatterne fratrækkes ved kassen og gælder kun fra torsdag d. 26/11 til og med lørdag d. 28/11. Tilbuddene kan ikke kombineres. Ej kombinerbar med VoresBriller, andre rabatter, kampagner, el. finansiering. Gælder ikke tidligere bestilte varer.

Ved besøg gælder vores coronapolitik som du kan læse her!

Her står der også mere om hvordan vi beskytter os og dig ved besøg i butikken.

Vi sender også fortsat med posten og laver hjemmelevering (mod et akutgebyr).